Escaparate de libros

Libros de Albert Salvadó y otros libros relacionados

Todos los libros de Albert Salvadó

Portada del libro ELS ULLS D'ANNÍBAL (Catalan Edition)

ELS ULLS D'ANNÍBAL (Catalan Edition)

Albert Salvadó
Comprar
Vostès ja saben fins on arriba el poder d'una dona?

No?

Doncs, val més que es llegeixin aquesta obra.

«Els ulls d’Anníbal» obra va obtenir el «Premi Carlemany 2002» i la crítica va dir:

«Els ulls d'Anníbal és una magnífica mostra d'aquest difícil art de l'equilibri entre la divulgació i la ficció que és la novel·la històrica. Una història literària i d'amor... i un relat històric en què s'uneixen la guerra i la política. Tan atractiva com Jaume I el Conquistador, tan suggestiva com El Mestre de Kheops i que, com en L'Anell d'Àtila, Albert Salvadó busca dilucidar quin és el destí de l’ésser humà... el relat flueix en un text entretingut i ben narrat. Supera l'examen amb matrícula.» Ramon Ventura. EL PERIÒDIC.


A la Roma dels primers temps la dona no tenia cap dret: era considerada una propietat i el matrimoni només era un contracte per tenir fills. Tot i així, en privat, la dona esdevingué el suport de l'home i el centre d'un poder silenciós i secret que va influir en les grans decisions.
Aquesta és la història d'Ariadna, una dona d'ulls foscos i misteriosos com la nit, i de Sinesi, el filòsof que era capaç de llegir als ulls dels altres i despullar les ànimes i que va descobrir que Ariadna guardava al seu interior tot un univers, ocult darrere del misteri de la seva mirada.
Una història en què l'amor amb majúscules s'uneix a les quatre derrotes consecutives, també amb majúscules, de Roma a les mans del gran Anníbal. I tot per causa d'uns ulls.
També és la història de Publi Cornelio Escipió, que esdevindria el més gran dels generals romans, que va aprendre que els ulls són la porta que ens permet contemplar l'ànima i atrapar els sentiments de qualsevol.
El nom d'Anníbal ha passat a la història de la mà dels elefants, però un cop llegida aquesta obra, és possible que substituïm els paquiderms per alguna cosa molt més petita i infinitament més poderosa.

Portada del libro La reina húngara: Segunda parte de la trilogía de

La reina húngara: Segunda parte de la trilogía de "Jaime I el Conquistador": Volume 2

Albert Salvadó

Mejor precio encontrado: 13.83 €

Comprar
Portada del libro EL INFORME PHAETON (El diario secreto de Noé)

EL INFORME PHAETON (El diario secreto de Noé)

Albert Salvadó
Comprar
Un escritor de fama conoce en una fiesta a un hombre que le habla de la CCU (Comunidad Científica Universal), sociedad secreta creada en tiempos de Galileo Galilei que se dedica a preservar el conocimiento y la verdad científica frente a los ataques de las religiones y estamentos oficiales. En mitad de la fiesta el hombre desaparece misteriosamente y el escritor descubre que nadie le conoce. A partir de ese momento investiga y localiza a un miembro de CCU que le permite acceder a la verdadera y remota historia de la humanidad y las mentiras que nos han llegado al presente. Incluso le permite entrar en CCU y conocer a otros miembros. La sorpresa llega cuando le revelan (¡y le demuestran!) la existencia y la destrucción en tiempos pasados de Pangea, el continente único, y que el Diluvio Universal no fue obra de la ira de Dios, sino fruto de un error humano cometido por una antigua civilización que estuvo a punto de acabar con toda la humanidad y que, si no lo remediamos, podemos volver a cometer un grave error y poner de nuevo la humanidad en peligro. Sin embargo, aún le queda por descubrir la mayor de todas las sorpresas...

Winston Churchil dijo: Cuanto más lejos lleguemos en el pasado, más lejos veremos en el futuro.

Obra basada en datos que están a disposición del público y que se pueden comprobar, la crítica ha dicho:

“No es una novela histórica convencional... Esta novela se salta todas las normas aceptadas por la crítica literaria ortodoxa, la que juzga cómo han de escribirse las novelas (criterios establecidos por E. M. Foster y seguidos por muchos críticos). Hay detrás un montón de documentación y trabajo de investigación, otro aspecto trasgresor, porque el autor no esconde nada... y eso sin romper el ritmo, como si fuese un juego... Este es un libro polémico... Mi vida ya no puede ser la misma tras haber leído El Informe Phaeton.” (Carme J. Huertas, escritora, EMBAT)

“Su libro más ambicioso. Si Albert Salvadó (Andorra la Vella) perteneciese a otras coordenadas geográficas sería un fenómeno de masas... con una obra de cerca de veinte novelas dedicadas mayormente a la divulgación histórica con vocación sin complejos de best seller.” (Joan Joseph Isern, AVUI)

“El Informe Phaeton, trepidante novela en la que el escritor andorrano Albert Salvadó revisa la versión oficial del Diluvio Universal y advierte sobre el peligro del cambio climático.” (Xavier Aldekoa, LA VANGUARDIA)

“... sorprendente Informe Phaeton... es un Best Seller inteligente.” (Jordi Valls, AVUI)

“...se toma con agrado y deja un regusto que permanece en el paladar... sorprendente trabajo... ciencia ficción de primer orden... a la narración lineal y directa se suma una enorme cantidad de información.” (Antonio J. Ubero, ELFARO)

“El Informe Phaeton, una gran leyenda que hará historia alrededor de una narración realmente posible. Felicidades a sus lectores, porque la diversidad de escenarios les hará disfrutar de un largo viaje a la Ciudad del Sol.” (El racó del llibre, 7DIES)

“... está muy bien argumentada y documentada.” (Albert Jorquera, DIARI DE VILANOVA)
Portada del libro El punyal del sarraí (Jaume I el Conqueridor)

El punyal del sarraí (Jaume I el Conqueridor)

Albert Salvadó

Mejor precio encontrado: 13.83 €

Comprar
Portada del libro L'informe Phaeton: (El diari secret de Noé)

L'informe Phaeton: (El diari secret de Noé)

Albert Salvadó

Mejor precio encontrado: 15.81 €

Comprar
Portada del libro El mestre de Kheops (Labutxaca)

El mestre de Kheops (Labutxaca)

Albert Salvadó Miras

Mejor precio encontrado: 9.45 €

Comprar
Sebkhotep, un dels personatges més savis de l'antic Egipte, deia que tot és escrit a les estrelles. Aquesta és la hist.ria de dos homes -un d'humil i un de poderós- que van aprendre a llegir els designis que els marcaven les estrelles i es van atrevir a intentar canviar el seu destí, amb resultats ben diferents. També és la hist.ria d'una època fascinant, de l'inici d'un imperi que va durar tres mil anys, del naixement de la primera piràmide, de la vida íntima del faraó Snerfú i la seva notable esposa Heteferes, pares de Kheops, el constructor del més gran, impressionant i misteriós dels monuments funeraris que mai han existit.Sebkhotep, un dels personatges més savis de l'antic Egipte, deia que tot és escrit a les estrelles. Aquesta és la hist.ria de dos homes -un d'humil i un de poderós- que van aprendre a llegir els designis que els marcaven les estrelles i es van atrevir a intentar canviar el seu destí, amb resultats ben diferents. També és la hist.ria d'una època fascinant, de l'inici d'un imperi que va durar tres mil anys, del naixement de la primera piràmide, de la vida íntima del faraó Snerfú i la seva notable esposa Heteferes, pares de Kheops, el constructor del més gran, impressionant i misteriós dels monuments funeraris que mai han existit.
Portada del libro Hablad o matadme: Tercera parte de la trilogía de

Hablad o matadme: Tercera parte de la trilogía de "Jaime I el Conquistador": Volume 3

Albert Salvadó

Mejor precio encontrado: 13.83 €

Comprar
Portada del libro Una vida en joc

Una vida en joc

Albert Salvadó

Mejor precio encontrado: 13.83 €

Comprar
Portada del libro La gran Concubina d'Egipte

La gran Concubina d'Egipte

Albert Salvadó

Mejor precio encontrado: 13.83 €

Comprar
Portada del libro La reina hongaresa (Jaume I el Conqueridor): Volume 2

La reina hongaresa (Jaume I el Conqueridor): Volume 2

Albert Salvadó

Mejor precio encontrado: 13.83 €

Comprar