Escaparate de libros

Libros de Albert Sánchez Piñol y otros libros relacionados

Todos los libros de Albert Sánchez Piñol

Portada del libro Victus (Tocs)

Victus (Tocs)

Mejor precio encontrado: 14.25 €

Comprar
VICTUS es una novela histórica que nos narra la guerra de Sucesión española, un conflicto que puede considerarse como la primera de las contiendas mundiales y que termina el 11 de septiembre de 1714 con el apocalíptico asalto a Barcelona.
Portada del libro Vae Victus

Vae Victus

Albert Sánchez Piñol

Mejor precio encontrado: 20.9 €

Comprar
El llibre comença el 12 de setembre de 1714, l endemà de la caiguda de Barcelona i poc abans que Zuviría fugi a l Amèrica del Nord, on ajudarà els indis yames en la guerra contra els colons anglesos. Després de l aventura americana tornarem a Catalunya, però també anirem a Londres, Alemanya i f ins i tot Nova Zelanda. Hi retrobarem personatges històrics que ja vam conèixer a VICTUS, com l ambigu duc de Berwick, el seu acèrrim enemic Verboom o l admirat general Villarroel, alhora que en descobrirem de nous, com el famós guerriller antiborbònic Pere Joan Barceló àlies Carrasclet o l explorador
Portada del libro La piel fría (HISPANICA)

La piel fría (HISPANICA)

Albert Sánchez Piñol

Mejor precio encontrado: 17.95 €

Comprar
Un fenómeno literario y la revelación de un autor «imparable de verdad» (Sergio Vila-Sanjuán, La Vanguardia)«Una novela fantástica, a medio camino de Conrad y Lovecraft [...]. Al mismo tiempo, fascina y da qué pensar.»BabeliaA comienzos del siglo XX un pró
Portada del libro VICTUS: Barcelona 1714

VICTUS: Barcelona 1714

Albert Sánchez Piñol

Mejor precio encontrado: 23.75 €

Comprar
Una novela histórica que nos narra la guerra de Sucesión española, un conflicto que puede considerarse como la primera de las contiendas mundiales y que termina el 11 de septiembre de 1714 con un apocalíptico asalto a Barcelona. VICTUS es un derroche de información y rigor histórico al servicio de un relato ágil, potente y desenfadado.
Portada del libro La pell freda (Tocs)

La pell freda (Tocs)

Albert Sánchez Piñol

Mejor precio encontrado: 14.25 €

Comprar
Quan el van desembarcar a la platja amb una xalupa, el va sorprendre que lúnic habitant de lilla no sortís a rebrel. Però aviat descobreix que apareixen cada nit molts visitants misteriosos i amenaçadors. Des daquest moment, la seva vida -que haurà de compartir amb el brutal Batís Caffó i Aneris, la de la pell freda- es converteix en una lluita frenètica amb ell mateix i amb els altres, on es barregen els sentiments de rebuig i de desig, de crueltat i damor, de por i desperança.
Portada del libro Victus

Victus

Albert Sanchez Piñol

Mejor precio encontrado: 14.25 €

Comprar
VICTUS és una novel?la històrica que ens narra la guerra de Successió espanyola, un conflicte que pot considerar-se la primera de les conteses mundials i que s?acaba l?11 de setembre del 1714 amb l?apocalíptic assalt a Barcelona.
Portada del libro Victus 02. Vidi

Victus 02. Vidi

Carles Santamaría, Dalmases, Casals Albert Sanchez Piñol

Mejor precio encontrado: 16.15 €

Comprar
Portada del libro Vae Victus

Vae Victus

Albert Sánchez Piñol

Mejor precio encontrado: 20.9 €

Comprar
La història de Martí Zuviria és extensa i hi ha molts capítols per descobrir, molts relats que aquest va dictar Waltraud Spöring, la seva amanuense. En aquesta ocasió les memòries de Zurivia ens porten a l'Amèrica colonial anglesa, la guerra entra França i Espanya de 1719 i el retorn de Martí Zurivia a Barcelona. Amb les seves desventures continuem resseguint gran part del segle XVIII.
Portada del libro Tretze tristos tràngols

Tretze tristos tràngols

Mejor precio encontrado: 15.2 €

Comprar
Portada del libro Victus 02. Vidi. Ed. Català

Victus 02. Vidi. Ed. Català

Carles Santamaría, Dalmases, Casala Albert Sanchez Piñol

Mejor precio encontrado: 16.15 €

Comprar
VICTUS 2. VIDI (ED CATALà)