Escaparate de libros

Libros de Andreu Martín Farrero y otros libros relacionados

Todos los libros de Andreu Martín Farrero

Portada del libro La Maria s'enfada (Contes i emocions)

La Maria s'enfada (Contes i emocions)

Andreu Martín Farrero

Mejor precio encontrado: 6.13 €

Comprar
És un conte sobre emocions i sentiments amb lletra de pal per a primers lectors. A la solapa, hi trobareu el relat desenvolupat per compartir el conte amb els infants. Amb consells per entendre i treballar l'emoció.
Portada del libro El lado oscuro: Un nuevo caso de la detective Sonia Ruiz (SeisDoble)

El lado oscuro: Un nuevo caso de la detective Sonia Ruiz (SeisDoble)

Andreu Martín Farrero

Mejor precio encontrado: 13.77 €

Comprar
La joven detective Sonia Ruiz es contratada por una mujer para que demuestre la infidelidad de su esposo, pero descubre que, además, está implicado en actividades ilegales. Por otra parte, Pau, amigo de la investigadora, que ahora trabaja para el servicio secreto español, se ve envuelto en una sucia trama en la que están involucrados sus propios jefes y en la que incluso ve peligrar su vida. Estas dos historias, aparentemente inconexas, confluyen de manera magistral en un final trepidante y sorprendente, lleno de humor y de equívocos, que solo Andreu Martín es capaz de urdir.
Portada del libro La nit que Wendy va aprendre a volar (ESPURNA)

La nit que Wendy va aprendre a volar (ESPURNA)

Andreu Martín Farrero

Mejor precio encontrado: 9.97 €

Comprar
Roger i Wendy inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d?un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L?homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d?on ha desaparegut una joia, el robatori de la qual no vol denunciar ningú. Una novel·la trepidant en què la jove Wendy haurà d?enfrontar-se, ella sola, amb assassins perillosos; haurà de córrer, lluitar i fer ús de la pistola; coneixerà el fons de la mar, saltarà abismes paorosos i veurà la mort de prop. Aquesta serà la nit en què Wendy aprendrà a volar.
Portada del libro LA MAGIA Y EL MILAGRO (PERISCOPIO)

LA MAGIA Y EL MILAGRO (PERISCOPIO)

Andreu Martín Farrero

Mejor precio encontrado: 9.69 €

Comprar
Un joven muy humilde se enamora locamente de un chica de buena familia que tiene previsto entrar en un convento. La idea de perderla le hace volverse loco y decide volar una iglesia. Consigue la nitroglicerina y la traslada en su carro, oculta en una entr
Portada del libro La violencia justa (NOVELA POLICÍACA)

La violencia justa (NOVELA POLICÍACA)

ANDREU MARTIN FARRERO

Mejor precio encontrado: 11.4 €

Comprar
Todo el mundo sabe que Alexis Rodón es bueno, muy bueno. El mejor. Precisamente, el hombre que Teresa Olivella necesita para llevar a cabo sus planes... «Quiero tranquilizarme diciéndome que fue en defensa propia. Que usé la violencia justa, ni más ni menos que la necesaria». Violencia de género, brutalidad policial y crimen organizado en un thriller de considerable dureza y depurado realismo.
Portada del libro En Joan té vergonya (Contes i emocions)

En Joan té vergonya (Contes i emocions)

Andreu Martín Farrero

Mejor precio encontrado: 6.13 €

Comprar
Contes sobre emocions i sentiments amb lletra de pal per a primers lectors. A la solapa, hi trobareu el relat desenvolupat per compartir el conte amb els infants. Amb consells per entendre i treballar l'emoció.
Portada del libro 21 relatos contra el acoso escolar (Gran angular)

21 relatos contra el acoso escolar (Gran angular)

Ana Alcolea

Mejor precio encontrado: 9.45 €

Comprar
Ana Alcolea, Montserrat del Amo, Elia Barceló, Lola Beccaria, Martín Casariego, Agustín Fernández Paz, Carlo Frabetti, Espido Freire, Ricardo Gómez, Alfredo Gómez Cerdá, César Mallorquí, Andreu Martín, Gustavo Martín Garzo, Gonzalo Moure, Emilio Pascual, Rosa Regàs, Marta Rivera de la Cruz, Jordi Sierra i Fabra, Care Santos, Lorenzo Silva y el ilustrador Carlos Giménez unen sus voces contra el acoso escolar.
Portada del libro Xats (COL.LECCIO JOVE)

Xats (COL.LECCIO JOVE)

Andreu Martin Farrero

Mejor precio encontrado: 9.45 €

Comprar
Doncs que et converteixes en la noia 8. Aix. és el que li ha passat a l'Eva: no és ningú, tothom la ignora fins i tot l'Ernest.L'Eva només ha trobat una manera de fugir, de ser ella mateixa, i és a la xarxa. Arriba de classe, no saluda els pares, no fa els deures i es tanca al despatx per obrir el messenger: llavors ella és CAP. Xateja amb els seus amics i amb el seu salvador SUPERMASK. Potser encara no sap que la xarxa es pot topar amb més perills que a fora. Doncs que et converteixes en la noia 8. Aix. és el que li ha passat a l'Eva: no és ningú, tothom la ignora fins i tot l'Ernest.L'Eva només ha trobat una manera de fugir, de ser ella mateixa, i és a la xarxa. Arriba de classe, no saluda els pares, no fa els deures i es tanca al despatx per obrir el messenger: llavors ella és CAP. Xateja amb els seus amics i amb el seu salvador SUPERMASK. Potser encara no sap que la xarxa es pot topar amb més perills que a fora.
Portada del libro La Carla té Confiança en ella mateixa (Contes i Emocions)

La Carla té Confiança en ella mateixa (Contes i Emocions)

Andreu Martín Farrero

Mejor precio encontrado: 6.13 €

Comprar
És un conte sobre emocions i sentiments amb lletra de pal per a primers lectors. A la solapa, hi trobareu el relat desenvolupat per compartir el conte amb els infants. Amb consells per entendre i treballar l'emoció.
Portada del libro Tots els detectius es diuen Flanagan (BIBLIOTECA FLANAGAN (ESTRLLA POLAR))

Tots els detectius es diuen Flanagan (BIBLIOTECA FLANAGAN (ESTRLLA POLAR))

Jaume Ribera

Mejor precio encontrado: 11.35 €

Comprar
No es pot ser detectiu i dur una vida tranquila. Si no, que li ho preguntin al Flanagan. El pinxo de l'institut el vol obligar a aconseguir fotos interessants d'una noia molt atractiva. Una companya intenta robar per poder contractar-lo... Ben aviat, el Flanagan es trobarà buscant un nadó desaparegut i enfrontant-se a una xarxa de delinqüents per un camí que va des dels pitjors barris a les zones més luxoses de Barcelona. No es pot ser detectiu i dur una vida tranquila. Si no, que li ho preguntin al Flanagan. El pinxo de l'institut el vol obligar a aconseguir fotos interessants d'una noia molt atractiva. Una companya intenta robar per poder contractar-lo... Ben aviat, el Flanagan es trobarà buscant un nadó desaparegut i enfrontant-se a una xarxa de delinqüents per un camí que va des dels pitjors barris a les zones més luxoses de Barcelona.