Escaparate de libros

Libros de Angie McCready y otros libros relacionados

Todos los libros de Angie McCready

Portada del libro Desapareció una noche (SERIE NEGRA BIBAUT)

Desapareció una noche (SERIE NEGRA BIBAUT)

Dennis Lehane
Comprar

Amanda McCready, de cuatro años de edad, desaparece de su casa de Boston durante el verano. Los detectives Patrick Kenzie y Angela Gennaro, contratados para localizar a la pequeña, deberán enfrentarse a la total ausencia de pistas y a la indiferencia de lapolicía local durante su investigación. A ello se añadirá el asfixiante interés de la prensa sensacionalista, la extraña actitud de la madre de la desaparecida y la sospecha de que una mano negra intenta impedir la resolución del caso.
Portada del libro CASA MCCREADY:CASA DE LOCOS

CASA MCCREADY:CASA DE LOCOS

Angie McCready
Comprar
Para los amantes del perro, los equipos de rescate de animales y expatriados, este pequeño libro de anécdotas de ex-pat animales rescatador Angie McCready comparte los máximos, mínimos, el amor y la risa en CASA MCCREADY: LA CASA DE LOCOS. 100% de autor derechos de este libro se envían al bienestar de los animales de la caridad ACTIN - trabajando para mejorar el bienestar animal en España.
Portada del libro L'ultima causa perduda. (LA NEGRA)

L'ultima causa perduda. (LA NEGRA)

Dennis Lehane
Comprar

Quan va desaparèixer del seu barri de Boston ara fa 12 anys, l'Amanda McCready només en tenia quatre. Les demandes desesperades de la tieta de la nena van convèncer els detectius privats Kenzie i Gennaro de fer-se càrrec del cas. El resultat va ser el retorn de la nena a una llar desestructurada i a una mare negligent. Ara l'Amanda té 16 anys i ha tornat a desaparèixer. Estudiant brillant, potser un pèl distant, semblava destinada a escapar de les coordenades marcades per la seva naixença. Per això, la tieta de l'Amanda torna a trucar a la porta de Kenzie. Tem el pitjor. Amb cert sentiment de culpa, Kenzie i Gennaro revisen un cas que els va torbar profundament.
La recerca els porta a un món de lladres d'identitats, traficants de metamfetamina, el cap psíquicament inestable d'una banda de delinqüents i la seva no més estable dona, una creu antiquíssima de valor incalculable i un feliç homicida rus. És un món on les raons i les aliances varien constantment i els errors són fatals. En la seva lluita desesperada per enfrontar-se al passat i retrobar l'Amanda McCready, Kenzie i Gennaro es veuran obligats a plantejar-se si estan fent el correcte. Mentre s'enfronten a una mena de maldat més enllà de les famílies i els somnis trencats, descobreixen que no sempre els pecats del passat romanen enterrats i que els crims del present poden acabar amb les seves vides.